Menu

Cel mai bun profesor tânăr

Educatie

Tânăr care prestează activități didactice și demonstrează motivație, inițiativă, dorință de îmbunătățire continuă și are rezultate foarte bune în aria de expertiză.

Cuprins

ABABEI DAMIAN ANA ELENA.

Puscasu Oana-Alexandra.

Eli Anamaria Claudia.

SUCIU ANDREEA-DANIELA.


ABABEI DAMIAN ANA ELENA

Motivare

Munca zilnică ce provine dintr-o speranță necontenită în elevii școlii, Inițiativa dovedită prin asumarea de responsabilități pe termen lung în cadrul activităților de voluntariat educațional, proiecte de creștere a calității în învățământul preuniversitar Dragostea față de această profesie atât de veche și atât de nouă în fiecare zi.


Puscasu Oana-Alexandra

Sunt o persoana foarte perseverenta, perfectionista si dedicata dezvoltarii profesionale si personale. Desi am doar 6 ani vechime in invatamant, am incercat sa particip la cat mai multe cursuri de perfectionare, obtinand si o bursa de la Departamentul de Stat, Washington D.C., pentru a urma cursul TESOL Methods. Educatia este prioritatea vietii mele si consider ca fiecare zi este o oportunitate de a face ceva important si durabil pentru cei din jur.


Eli Anamaria Claudia

  1. Inovatie-primul videoclip muzical realizat de o scoala in Romania-„The cup song” 2. Noi metode de predare a educatiei muzicale- utilizarea It-ului in educatia muzicala 3. Creativitate / implicare sociala- educatie non- a) formalainitiator/coordonator”World record Cups song” 26 de scoli implicate pets 1500 de elevii b) coordinator initiator The voice of children-world children choir challenge 10/d12/ 2015

SUCIU ANDREEA-DANIELA

1- Cred cu tarie ca cea mai buna investitie de timp si resurse o poti face in oameni, de aceea aleg cu incapatanare sa investesc in formarea mea continua, in oamenii de langa mine – elevii si colegii mei profesori – chiar si atunci cand societatea civila refuza sa vada efectele pozitive ale scolii romanesti. Consider ca doar o formare continua si de calitate a profesorului poate fi motivanta si relevanta pentru elevi.

Primul program de Master l-am absolvit in 2005 in Studii de lingvistica si literatura americana. Al doilea master – in Management Educational in 2013. Am fost beneficiara unei burse la Scoala de vara English Language teaching Summer Seminar organizata de Universitatea Oxford, din Marea Britanie in august 2010. Am participat la numeroase cursuri si seminarii de formare organizate in Romania.Am fost vorbitor la Conferinta Nationala RATE a Profesorilor de limba engleza in 2009 si in 2013.

2- Cred ca invatamantul e mai mult decat un transfer de cunostinte, cred ca e o formare de caractere care implica invatare formala dar si informala, de aceea folosesc proiectele educationale pe care le coordonez pentru a motiva elevii sa invete mai mult, din orice situatie. In ultimii 5 ani am coordonat 3 astfel de proiecte cu finantare europeana, pentru 2 dintre ele fiind coordonator la nivel european. In total, alaturi de partenerii pe care i-am avut din cele 25 de scoli europene, am influentat peste 3000 de elevi sa isi dezvolte competente pentru viata, sa iubeasca mai mult limba engleza, voluntariatul, teatrul si matematica. In plus, am conceput si organizat prima conferinta LEARN2LEAD pentru liceeni,pe teme de antreprenoriat si leadership, in care invitati au fost 5 oameni de afaceri/antreprenori/directori care si-au impartasit experienta si calea spre succes in fata a 250 de liceeni si 34 de profesori din judetul Cluj. La prima editie, in februarie 2015 au participat 21 de scoli din Cluj. A doua editie va avea loc in februarie 2016.

Mai multe aici: http://www.cluj2015.eu/news/newsfeed/746-learn2lead-conference-about-leadership-with-250-students.html 3- Rezultatelenu pot fi intotdeuna masurate, dar ma bucur ca, alaturide elevii mei, in ultimii ani am obtinut numeroase premii:

– doua titluri de Scoala Europeana acordate Colegiului Tehnic Ana Aslan, datorate si proiectelor coordonate de mine

-Premiul Intai la faza locala si la faza nationala A Concursului National MADE FOR EUROPE 2012,organizat de catre Ministerul Educatiei si ANPCDEFP pentru proiectul 3E: English, Environment, Europe

 – Premiul I pentru Proiectul cu cel mai mare impact social la Gala Excelentei 10 pentru Cluj, editia 2012 (pentru proiectul 3E: English, Environment, Europe

 – Premiul II la Concursul judetean Teen Quiz 2014 -Premiul Intai la faza locala si Premiul Trei la faza nationala a Concursului National MADE FOR EUROPE 2015,organizat de catre Ministerul Educatiei si ANPCDEFP pentru proiectul Training for LIFE: Leadership Initiative For Europe

 – Premiul I la nivel european la Concursul Consummer Classroom Interschool-Competition, in mai 2015,organizat de catre Comisia Europeana, pentru proiectul Safe Clicking. Premiul a constat intr-o excursie la Bruxelles pentru cei 10 elevi pentru a vizita institutiile europene si a ne intalni cu reprezentantii Comisarului pentru Justitie.